Speciálně pro restaurace, Strana 32
-
Espresso/kávovary a mlýnky na kávu
-
Chladící boxy + agregáty
-
Kráječ zeleniny
-
Saladety a chladicí stoly
-
Myčky nádobí
-
Ruční mixér
-
Pivní pulty
-
Lednice na víno
-
Udržování tepla
-
Stolní zmrzlinové pultů
-
Varná technologie
-
Planetární míchadla
-
Konvektomaty a pekařské pece & trouby
-
Bufetové pulty a salátové bary
-
Servírovací vozík / přepravní vozík
-
Salamandrové grily
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C - pro GN 2/1
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C - pro GN 1/1 + GN 2/1
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C - pro GN 2/1
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C - pro GN 1/1 + GN 2/1
Teplota: -18 ~ -22 °C nebo +2 ~ +8 °C
Víceúrovňové vaření - max. 280°C
Víceúrovňové vaření - max. 280°C
Víceúrovňové vaření - max. 280°C
Víceúrovňové vaření - max. 270°C
Víceúrovňové vaření - max. 270°C
Víceúrovňové vaření - max. 300°C
Víceúrovňová zahrada - max. 270 °C
Víceúrovňové vaření - max. 300°C
Dotykový panel - Max. Teplota 260 °C
Tradiční příprava kebabu - stolní zařízení
